Volg ons op Facebook!
Volg ons op Twitter!
Volg ons op LinkedIn!
 
 

Bekijk: Alles Huisstijlen Brochures Websites Magazines Campagnes Advertenties Mailings Video/signing Uitnodiging Mobiel Drukwerk

SVG Verslavings- reclassering

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Website SVG

Website SVG

Brunekreef Elektrotechniek BV

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Website Brunekreef Techniek

Website Brunekreef Techniek

RoAd

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Website RoAd Barneveld

Website RoAd Barneveld

De opdracht van RoAd aan BenedenBoven was om een gebruiksvriendelijke, meertalige en responsive website te ontwikkelen. Waar voorheen de grote merken als Artison, Bomag, Compair en Doosan onder de aandacht werden gebracht, heeft BenedenBoven nu de naam RoAd als een sterk merk geprofileerd. De website biedt tevens een duidelijk en actueel overzicht van het nieuwe, gebruikte en/of verhuuraanbod.

Woudgraaf audio-visueel productiebedrijf

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Website Woudgraaf audio-visueel productiebedrijf

Website Woudgraaf audio-visueel productiebedrijf

Voor Woudgraaf, het fullservice audio-visueel productiebedrijf is een unieke video-site ontwikkeld, een website is niet meer het juiste woord, waarbij de bewegende beelden spreken. Door het direct tonen van alle producties ziet de bezoeker in één opslag wat voor kwaliteit het productiebedrijf in huis heeft.

e-Domotica

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Website e-Domotica

Website e-Domotica

Voor e-Domotica is een nieuwe webshop ontwikkeld waar huisautomatisering producten en vele gebruiksmogelijkheden worden gecombineerd. De cartoons zijn gebruikt om deze mogelijkheden op eenvoudige wijze te verduidelijken. Het huis van de toekomst wordt het huis van vandaag en voor ieder bereikbaar. Dat is de boodschap die de website uitstraalt.

Van der Sluis Technische Bedrijven

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Website Van der Sluis

Website Van der Sluis

Voor Van der Sluis Technische Bedrijven uit Genemuiden is een responsive website ontworpen en ontwikkeld waarbij rekening is gehouden met de drie bedrijfsonderdelen: Installatie Techniek, Metaalconstructie en Agrarisch. De gerealiseerde projecten worden op de kaart van Nederland getoond waarbij een selectie wordt uitgelicht. De website biedt tevens een eenvoudige mogelijkheid om de projecten via Social Media te kunnen delen.

Beton aan huis

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Website Beton aan huis

Website Beton aan huis

Eenvoudig beton bestellen? Voor betonaanhuis.nl is een website ontwikkeld waarbij nu ook particulieren eenvoudig én vanuit huis beton kunnen bestellen.

Den Braber en Morren

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Website Den Braber en Morren

Website Den Braber en Morren

Advisering en uitvoering; dat zijn de kernbegrippen die terug komen op de nieuw ontwikkelde website van Den Braber & Morren. Deze website geeft de bezoeker een goede indruk van de tegelshowroom en laat door middel van referenties diverse tegelzetwerkzaamheden zien.

Van Lienden & Kooistra

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Restyle website Van Lienden & Kooistra

Restyle website Van Lienden & Kooistra

BenedenBoven heeft de website van Van Lienden & Kooistra accountants adviseurs ontworpen en gerealiseerd; een verfrissende en vernieuwde uitstraling.

Stroomberg Makelaardij

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Website Stroomberg Makelaardij

Website Stroomberg Makelaardij

De vernieuwde website voor Stroomberg Makelaardij O.G. is voor de gebruiker zo gemaakt dat hij of zij eenvoudig kan zoeken in het actuele woningaanbod. Bij het bekijken van een woning worden de foto’s zo groot mogelijk weergegeven, zodat de bezoeker een goede indruk van de woning krijgt.

Henk Huijsman

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Website tuinaarde-compost.nl

Website tuinaarde-compost.nl

Voor Henk Huijsman is de webshop tuinaarde-compost.nl ontwikkeld. Deze website is voor de gebruiker overzichtelijk ingericht om tuinaarde, compost, potgrond en zand te kunnen bestellen.

Van Lee Melkprodukten

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Website Van Lee Melkprodukten

Website Van Lee Melkprodukten

Voor Van Lee Melkprodukten is een corporate website ontworpen en ontwikkeld. Van grondstof tot eindproduct, een website waarbij zuivelproducten voor levensmiddelen- en diervoerderindustrie op een dynamische en moderne manier worden getoond.

Bakers Against Cancer

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Bakers against Cancer Website

Bakers against Cancer Website

De website voor Bakers against Cancer is gebouwd op basis van een parallax template. Dit geeft de site een dynamisch effect, doordat er als het ware meerdere ‘lagen’ in de site over elkaar heen bewegen wanneer je scrollt.

Wencop Hoveniers

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Website ‘t Wencop

Website ‘t Wencop

Voor ’t Wencop is een nieuwe website ontworpen en gebouwd. Deze nieuwe pagina is overzichtelijk, rustig en biedt de gebruiker een goed inzicht op de diensten van ’t Wencop.

CROP certificering

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Website CROP Certificering

Website CROP Certificering

Voor CROP certificering is een nieuwe website ontwikkeld. De pagina is volledig SEO-geoptimaliseerd en scoort daardoor goed in zoekmachines.