Volg ons op Facebook!
Volg ons op Twitter!
Volg ons op LinkedIn!
 
 

Over BenedenBoven

BenedenBoven, gewoon normaal

BenedenBoven is een full service marketing- en communicatiebureau. Sterke merken bouwen, dat is waar we dagelijks mee bezig zijn.


Hoe werkt BenedenBoven

Als team, samen met de klant, geloven we in een samenwerking die gericht is op toegevoegde waarde en steeds betere prestaties. Voor minder dan een 8 doen we het niet. Voor elke klant een eigen identiteit. En dat vinden wij heel normaal.


Het BenedenBoven team

Sabrina de Kleuver

Sabrina de Kleuver


T +31 (0)342 411 312
E sabrina@benedenboven.nl
BenedenBoven BV Locatie

BenedenBoven Bv


A Parmentierstraat 9
P 3772 MS Barneveld
T 0342 - 411 311
E info@benedenboven.nl

Online, offline, crossmediaal … de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Door specialismen, betrokkenheid en verfrissende invalshoeken te combineren komen wij altijd tot creatieve en kwalitatieve oplossingen.

Met een groeiend teams leveren we maatwerk, zijn pro actief en kunnen bij spoedklussen ad-hoc schakelen. Nee kennen we niet, we zien een krappe deadline altijd als een uitdaging. Heel normaal dus.

Kortom, het is prettig om te werken met een bureau waarmee je gezamenlijk resultaat behaalt.

Van strategie en advies tot ontwerp en realisatie. Wij zijn dat bureau!Wat doet BenedenBoven?

Omdat wij ons richten op ónze core business, kunt u zich richten op úw core business. Bij BenedenBoven nemen we de hele marketing en communicatiestrategie voor onze rekening. Een kleine greep uit de grote groep diensten die wij bieden:

 • WEBSITE & WEBSHOP

  BenedenBoven creëert uw complete (mobiele) website. Van het ontwerp van de vormgeving tot het schrijven van de teksten; van de pagina-indeling tot de functionaliteit. Wilt u klanten verleiden tot het kopen van uw product? BenedenBoven realiseert ook uitgebreide webshops.

 • SEO

  Waarschijnlijk een onbekende, maar zeker niet onbelangrijke term. Via zoekmachineoptimalisatie (of SEO) ‘scoort’ uw website in Google. BenedenBoven herstructureert uw website, verbetert uw teksten en zorgt voor de benodigde finishing touch: zo bereikt u een grotere online doelgroep.

 • HUISSTIJL & LOGO

  Een unieke huisstijl of een bijzonder logo zorgt voor de herkenbaarheid waar u naar verlangt. BenedenBoven ontwikkelt voor u een logo en/of huisstijl waarmee u uw bedrijf een sterk en herkenbaar imago geeft.

 • DRUKWERK: VISITEKAARTJES & BRIEFPAPIER

  BenedenBoven is er voor u om uw huisstijl terug te laten komen op alle mogelijke uitingen. Visitekaartjes en briefpapier zijn hiervan het meest gebruikte voorbeeld, maar ook enveloppen, magazines en brochures behoren tot de mogelijkheden.


 • MAGAZINE & BROCHURE

  Wilt u uw klanten de nieuwste producten onder ogen brengen, uw omgeving informeren over de ontwikkelingen binnen uw bedrijf of een personeelsblad uitgeven voor uw werknemers? BenedenBoven verzorgt magazines, brochures en ander drukwerk van begin tot eind. Desgewenst worden fotografen of tekstschrijvers aan het werk gezet om tot het beste resultaat te komen.

 • SIGNING

  Uw pand verdient een nieuwe aankleding? Via reclameborden wilt u extra aandacht trekken? Uw bedrijfswagen valt naar uw idee niet genoeg op? Alles is mogelijk bij BenedenBoven. Wij kunnen uw gehele signing verzorgen: van het idee tot de uitwerking. Werkelijk alles valt hieronder: spandoeken, autobelettering, sponsorborden of de gehele aankleding van uw pand!


 • WEBHOSTING & DOMEINNAAM

  Bij webhosting wordt een plek op de server aangeboden om websites te laten draaien. BenedenBoven heeft meerdere eigen servers waarop uw webpagina’s kunnen worden ondergebracht. Op deze manier kunnen wij u van dienst zijn bij hosting. Daarnaast staan wij u bij wanneer het gaat om het bedenken en verkrijgen van een domeinnaam. Alle gangbare extenties kan BenedenBoven voor u registreren.

 • SPAM- EN VIRUSFILTER

  Bij een domeinnaam voor uw website horen natuurlijk e-mail adressen. Helaas krijgt u dan ook spam en virussen toegestuurd. Wist u dat meer dan 90% van al het mailverkeer spam is? Omdat wij een full service marketing & communicatiebureau zijn zorgen wij ook voor een goede spam- en virusfilter. Nog voordat spam en/of virussen bij u aankomt, is het al gefilterd.


 • RELATIEGESCHENKEN

  Wilt u uw bedrijf of product op een originele manier onder de aandacht brengen? Dat kan bij BenedenBoven: via het uitgeven van promotieartikelen kan uw klant of doelgroep niet onder u en uw werk uit. BenedenBoven verzorgt het ontwerp en de bedrukking van relatiegeschenken als pennen, T-shirts en USB-sticks.

 • FOTOGRAFIE & BEDRIJFSFILM

  De basis voor elk ontwerp is de juiste afbeelding. Hierbij kan BenedenBoven u ondersteunen. Wij kunnen u adviseren en voorzien van mooie foto´s die de basis zijn van of aansluiten bij uw ontwerp. Ook videografie is mogelijk bij BenedenBoven. Denkt u hierbij aan een treffende bedrijfsfilm.


 • EMAIL MARKETING

  Voor veel ondernemers is e-mail marketing niet meer weg te denken uit hun marketingstrategie. BenedenBoven helpt u bij het opzetten van complete e-mail campagnes, nieuwsbrieven, banners en andere gerelateerde zaken.


@benedenboven

BenedenBoven | Quotes

Tags