Volg ons op Facebook!
Volg ons op Twitter!
Volg ons op LinkedIn!
 
 

Van der Sluis Technische Bedrijven

Van der Sluis Technische Bedrijven: de ruim tachtig jaar oude onderneming heeft door de jaren heen een bijdrage geleverd aan de bouw of renovatie van woningen, bedrijven, instellingen, fabrieken en agrarische bedrijven. De terreinen waarop het bedrijf actief is, zijn dus uiteenlopend, maar Van der Sluis Technische Bedrijven biedt dan ook een brede bundeling van techniek. Onder de overkoepelende naam Van der Sluis Technische Bedrijven vallen drie bedrijfsonderdelen: Installatie Techniek, Metaalconstructies en Agrarisch.


Van der Sluis Technische Bedrijven

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Corporate advertentie Van der Sluis Technische Bedrijven

Corporate advertentie Van der Sluis Technische Bedrijven

Voor Van der Sluis Technische Bedrijven is een corporate advertentie ontworpen waarbij de drie bedrijfsonderdelen Installatie techniek, Constructies en Agrarisch met de belangrijkste kenmerken worden weergegeven. Samen vormen deze bedrijven een bundeling van techniek.

Van der Sluis Technische Bedrijven

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Website Van der Sluis

Website Van der Sluis

Voor Van der Sluis Technische Bedrijven uit Genemuiden is een responsive website ontworpen en ontwikkeld waarbij rekening is gehouden met de drie bedrijfsonderdelen: Installatie Techniek, Metaalconstructie en Agrarisch. De gerealiseerde projecten worden op de kaart van Nederland getoond waarbij een selectie wordt uitgelicht. De website biedt tevens een eenvoudige mogelijkheid om de projecten via Social Media te kunnen delen.

Tags