Volg ons op Facebook!
Volg ons op Twitter!
Volg ons op LinkedIn!
 
 

Bronkhorst Machinale Houtbewerking

Machinale Houtbewerking Bronkhorst maakt exclusief timmerwerk voor u op maat. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen de mensen van Bronkhorst u perfect adviseren en de meest complexe projecten realiseren. Eerder werkte BenedenBoven al succesvol samen met Timmerfabriek De Bree, het dochterbedrijf van Bronkhorst.


Bronkhorst Machinale Houtbewerking

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Bedrijfsfilm Bronkhorst Machinale Houtbewerking

Bedrijfsfilm Bronkhorst Machinale Houtbewerking

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan is er een bedrijfsfilm gemaakt. In deze film wordt het bedrijf gepresenteerd door het proces te volgen bij de bouw van een bijzonder kasteel. Machinale Houtbewerking Bronkhorst is natuurlijk trots dat zij is gekozen om al het houtwerk voor dit project te mogen produceren. De film laat zien hoe het allemaal tot stand is gekomen

Bronkhorst Machinale Houtbewerking

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Welkomstbord Bronkhorst Machinale Houtbewerking

Welkomstbord Bronkhorst Machinale Houtbewerking

Het bedrijfspand van Bronkhorst Machinale Houtbewerking wordt gesierd door een stijlvol welkomstbord. Dit bord is ontworpen door BenedenBoven.

Bronkhorst Machinale Houtbewerking

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Huisstijl Bronkhorst Machinale Houtbewerking

Huisstijl Bronkhorst Machinale Houtbewerking

Het bijzondere, nieuwe logo van Bronkhorst Machinale Houtbewerking is er één met veel betekenis. Het door BenedenBoven bedachte en ontwikkelde beeldmerk heeft het aanzicht van een plattegrond. Hierachter zitten meerdere symbolische gedachten.

Bronkhorst Machinale Houtbewerking

Meer lezen
BenedenBoven | Project: 25-jarig Jubileum Bronkhorst Machinale Houtbewerking

25-jarig Jubileum Bronkhorst Machinale Houtbewerking

In 2011 bestond Bronkhorst Machinale Houtbewerking 25 jaar, wat op gepaste wijze gevierd is. Ter gelegenheid van dit jubileum heeft BenedenBoven een magazine uitgegeven.

Tags