Volg ons op Facebook!
Volg ons op Twitter!
Volg ons op LinkedIn!
 
 

Brasserie Buitenlust voorthuizen

Buitenlust is een in Voorthuizen gevestigde brasserie. In 2009 is de zaak volledig vernieuwd en verbouwd. De huidige uitstraling is modern met een bepaalde luxe en geeft het gevoel van nostalgie en ouderwetse gezelligheid.


Brasserie Buitenlust voorthuizen

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Campagne eerste lustrum van Brasserie Buitenlust

Campagne eerste lustrum van Brasserie Buitenlust

Ter gelegenheid van het eerste lustrum van Brasserie Buitenlust heeft BenedenBoven de "BuitenLustrum" campagne bedacht. Gedurende het lustrumjaar worden er 5 feestelijke seizoensmenu’s geserveerd. Een terugkerend concept voor iedereen die wil kennismaken met al het heerlijks dat het seizoen te bieden heeft. De "BuitenLustrum" campagne wordt onder de aandacht gebracht d.m.v. advertenties, huis aan huis flyers, persberichten en Social Media. Ook op de website en d.m.v. instore materiaal.

Brasserie Buitenlust voorthuizen

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Website Brasserie Buitenlust Voorthuizen

Website Brasserie Buitenlust Voorthuizen

Bij de renovatie van Buitenlust Voorthuizen is ook een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. Bijzonder detail op de website is de serie beelden met nostalgische ansichtkaarten die teruggaan naar begin vorige eeuw.

Brasserie Buitenlust voorthuizen

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Huisstijl Brasserie Buitenlust Voorthuizen

Huisstijl Brasserie Buitenlust Voorthuizen

Het was de wens van de eigenaren van Buitenlust om de moderne uitstraling gecombineerd met de gezelligheid die men biedt ook door te voeren in de huisstijl. BenedenBoven heeft een eigentijds ontwerp gemaakt en daar een aantal elementen in laten terugkomen uit de tijd dat Buitenlust nog een stationsrestauratie was in de jaren dertig van de vorige eeuw. Dat ontwerp is met een passend lettertype en in alle uitingen doorgevoerd, zodat de uitstraling van de nieuwe inrichting wordt versterkt. Er is onder andere gebruik gemaakt van originele oude ansichtkaarten uit lang vervlogen tijden, waarop het pand al te zien was.

Tags