Volg ons op Facebook!
Volg ons op Twitter!
Volg ons op LinkedIn!
 
 

Onze Klanten

BenedenBoven | Klant: Agentschap NL

Agentschap NL

AgentschapNL maakt onderdeel uit van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Zij houden zich bezig met de uitvoering van het overheidsbeleid rond de thema’s Duurzaamheid, Innovatie en Internationaal.

BenedenBoven | Klant: Allsecur

Allsecur

Allsecur is de grootste autoverzekeraar van Nederland. Als onderdeel van het Duitse Allianz is het een grote speler in de verzekerings markt.

BenedenBoven | Klant: Amerongen Kamphuis

Amerongen Kamphuis

BenedenBoven | Klant: B.V. Eerste Barneveldse Houthandel

B.V. Eerste Barneveldse Houthandel

B.V. Eerste Barneveldse Houthandel is een middelgrote zelfstandige houthandel. Het bedrijf biedt een groot assortiment aan hout, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, deuren, gevelbekleding, lijstwerk, dakbedekking en dakvensters en allerlei materialen voor het interieur.

BenedenBoven | Klant: Bakers Against Cancer

Bakers Against Cancer

De afgelopen maanden, vanaf september 2012, is in het diepste geheim gewerkt aan een heel bijzonder initiatief voor de stichting Against Cancer. Als Bakers Against Cancer hebben een vijftal toonaangevende spelers uit de bakkersbranche FrieslandCampina Professional, Beko Verpakkingen, Dobla, Sonneveld en Steensma Bakery Ingredients/Damco Bakkerijgrondstoffen de handen ineen geslagen. Hierdoor kan de stichting Against Cancer meer en meer kinderen een fantastische dag kan bezorgen. Daarnaast wil Bakers Against Cancer er de komende jaren voor zorgen dat, door middel van grootschalige consumentenacties en prachtige producten, de consument de weg terug weet te vinden naar de ambachtelijke bakker.

BenedenBoven | Klant: Ballonfiësta Barneveld

Ballonfiësta Barneveld

BenedenBoven | Klant: BDU Uitgevers

BDU Uitgevers

Koninklijke BDU Uitgevers is een multimediaal bedrijf dat 35 kranten, publieks- en vaktijdschriften, gidsen en specials uitgeeft in eigen beheer of in opdracht.

BenedenBoven | Klant: Beton aan huis

Beton aan huis

Betonaanhuis.nl is een activiteit van XXL Beton BV en is ontstaan om naast de zakelijke opdrachten in te kunnen spelen op de particulier die beton wilt bestellen.

BenedenBoven | Klant: Bik en JOS

Bik en JOS

De BIK (Barneveldse Industriele Kring) en JOS (Jonge Ondernemers Sociëteit) zijn Barneveldse ondernemersverenigingen.

BenedenBoven | Klant: Biologische boerderij de Groote Veen

Biologische boerderij de Groote Veen

De Groote Veen is een biologische boerderij uit 1870 met een unieke serrestal voor de koeien. Naast deze stal staat de uit de jaren 30 daterende schaapskooi welke inmiddels in stijl gerestaureerd is. Deze schaapskooi kan gebruikt worden voor familiefeesten, reünies, etc. etc.

BenedenBoven | Klant: Bouwbedrijf Van de Kolk

Bouwbedrijf Van de Kolk

‘Bouwers van huis uit’ is de slogan van het veelzijdige Bouwbedrijf van de Kolk. Bouwen is voor van der Kolk geen activiteit, maar een tweede natuur, een echt Veluws bedrijf.

BenedenBoven | Klant: Boxxis Architecten

Boxxis Architecten

Boxxis architecten is de buurman van BenedenBoven en ook de ontwerper van het bijzondere pand van BenedenBoven. Boxxis denkt ‘out of the box’. Zo kom je bij BenedenBoven binnen op de bovenverdieping.

BenedenBoven | Klant: Brasserie Buitenlust voorthuizen

Brasserie Buitenlust voorthuizen

Buitenlust is een in Voorthuizen gevestigde brasserie. In 2009 is de zaak volledig vernieuwd en verbouwd. De huidige uitstraling is modern met een bepaalde luxe en geeft het gevoel van nostalgie en ouderwetse gezelligheid.

BenedenBoven | Klant: Briljant Groep

Briljant Groep

BDG Nederland is een middelgroot schoonmaakbedrijf met een breed dienstenpakket. Het bedrijf verzorgt uw schoonmaak en aanverwante dienstverlening zoals glasbewassing, vloeronderhoud, het verwijderen van graffiti, gevelreiniging en specialistische/industriële schoonmaak.

BenedenBoven | Klant: Bronkhorst Machinale Houtbewerking

Bronkhorst Machinale Houtbewerking

Machinale Houtbewerking Bronkhorst maakt exclusief timmerwerk voor u op maat. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen de mensen van Bronkhorst u perfect adviseren en de meest complexe projecten realiseren. Eerder werkte BenedenBoven al succesvol samen met Timmerfabriek De Bree, het dochterbedrijf van Bronkhorst.

BenedenBoven | Klant: Brunekreef Elektrotechniek BV

Brunekreef Elektrotechniek BV

Brunekreef Elektrotechniek bestaat uit een winkel waar wit- en bruingoed verkocht wordt en een elektrotechnische afdeling die een diversiteit aan elektrische installaties aanlegt in bestaande en nieuwe gebouwen c.q. huizen.

BenedenBoven | Klant: Buytengewoon Hoveniers

Buytengewoon Hoveniers

Buytengewoon Hoveniers is een bedrijf op leeftijd – inmiddels al 63 jaar – en tóch bij de tijd. De tuinen van het bedrijf zijn stijlvol en betaalbaar.

BenedenBoven | Klant: Camping Midden Veluwe

Camping Midden Veluwe

Omringd door de natuur ligt op een zeer bijzondere plaats de met 4 sterren bekroonde Camping De Midden Veluwe. Het vakantiepark in Harskamp met een eigen natuurbad en een optimale accommodatie voor het hele gezin. De camping bestaat in oktober (2014) 47 jaar en heeft alles in huis voor een echte vakantie.

BenedenBoven | Klant: Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes

Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes

Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes biedt professionele kinderopvang vanuit de christelijke waarden en normen. Het is een kleinschalige organisatie met vestigingen in Amersfoort, Harskamp, Kootwijkerbroek, Stroe en Voorthuizen.

BenedenBoven | Klant: Cloxxs

Cloxxs

Cloxxs is een bedrijf dat een softwaretool heeft ontwikkeld en in de markt zet voor de financiële beheersing van projecten. Een product wat met name haar afnemers in de (semi-)overheid vindt.