Volg ons op Facebook!
Volg ons op Twitter!
Volg ons op LinkedIn!
 
 

Bekijk: Alles Huisstijlen Brochures Websites Magazines Campagnes Advertenties Mailings Video/signing Uitnodiging Mobiel Drukwerk

Den Braber en Morren

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Zigzag-folder Den Braber en Morren

Zigzag-folder Den Braber en Morren

Den Braber en Morren is het ambachtelijke tegelzettersbedrijf in Barneveld met een eigen showroom. In één oogopslag laat de zigzag-folder deze verschillende bedrijfstakken van den Braber en Morren zien.

First Selection

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Verhuiskaart First Selection

Verhuiskaart First Selection

Als versspecialist doet First Selection er alles aan om klanten te verrassen met topkwaliteit vleeswaren. Ook met deze kaart, waar zelfs geen vlees aan te pas komt, weet First Selection de klant wederom te verrassen.

CROP certificering

Meer lezen
BenedenBoven | Project: CROP certificering Presentatiemap

CROP certificering Presentatiemap

Om potentiële klanten kennis te laten maken met CROP certificering is een totaalconcept uitgewerkt. De presentatiemappen zijn naar de potentiële klanten verstuurd met het idee dat deze map gevuld gaat worden met stukken over de NEN 4400-1 certificering, rapportages, afspraakbevestigingen en nieuwsbrieven. De meegezonden brief ondersteunt deze boodschap en geeft de potentiële klant door middel van de antwoordkaart direct de mogelijkheid te reageren.

CROP certificering

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Salesboekje CROP Certificering

Salesboekje CROP Certificering

CROP certificering wilde na een NEN 4400-1 inspectie een boekje achterlaten bij de klant om ook de periode na de uitgevoerde controle in goede banen te leiden. Het resultaat: Een overzichtelijke en compacte brochure met handige tabbladen.

Kiwanis club Barneveld

Meer lezen
BenedenBoven | Project: Kiwanis Midzomeravond Rally

Kiwanis Midzomeravond Rally

Op vrijdag 21 juni 2013 organiseerde Kiwanis Club Barneveld voor de 7de keer haar Midzomeravond Rally. Inmiddels een begrip in Barneveld en omgeving. Een sportief en gezellig evenement voor een goed doel, waarbij BenedenBoven de uitnodiging, routeboekjes en autoborden heeft ontworpen en ontwikkeld.